EMFi nõukogu ja krossikomisjoni esindajad kohtusid EHKK ja KQK sarja eestvedajatega

Täna said EMFi kontoris kokku EMFi nõukogu ja EMFi krossikomisjoni liikmed Eesti Hobikrossiklubi (EHKK) ning külgkorvide ja quadide karikasarja (KQK) eestvedajatega. Kohtumisel osales EMFi nõukogu täiskoosseisus ning krossikomisjonist olid kohal Kaspar Kangur, Jüri Makarov ja Ilmar Ojase. EHKK sarja esindas selle eestvedaja Oliver Sepp ning KQK sarja oli esindamas organisaator Asko Saadi.

Kohtumiste eesmärkideks oli ära kuulata kummagi sarja eestvedajate mõtted 2020ndal aastal ja nägemused tulevikuks. Kummalgi koosolekul vahetati mõtteid praeguse aasta kohta, kus EMF selgitas oma ülesannet Eesti ühiskonnas ning EMF-i kui motoklubide katusorganistasiooni ja sellega seonduvaid ülesandeid. EHKK ja KQK sarjade organisaatorid rääkisid oma plaanidest.

Koosolekute tulemusena saadavad mõlema sarja (EHKK ja KQK) eestvedajad EMFile enda 2020 koostöönägemused ja kalendrid käesoleva nädala jooksul, millele EMFi krossikomisjon vastab veebruari jooksul.