Harri Kullas sai Hawkstone Parki krossil 4. koha

Inglismaal Hawkstone Parki krossirajal toimus iga aastane kõrgetasemeline rahvusvaheline motokross. Hooaja avastardi teinud Harri Kullas (fotol nr 151) teenis MX1 klassis nimemaks seltskonnas neljanda koha.

Hommikusel treeningul üheksandat aega näidanud Kullas alustas esimest MX1 klassi sõitu väga hästi. Ta oli enamuse sõidust kolmandal kohal. Mõned ringid enne sõidu lõppu möödus meie mehest Jeffrey Herlings ja Harri lõpetas sõidu neljandana. Esikoha võttis Shaun Simpson, teine oli Glenn Coldenhoff. Erki Kahro lõpetas sõidu 19. kohal. Teise sõidu finišisse tuli Harri kuuendana, Kahro kahjuks 20 parima hulka ei mahtunud. Teise sõidu võitis Herlings, teine oli Coldenhoff ja kolmas Simpson.

Päeva kokkuvõttes tuli Kullas 33 punktiga neljandaks. Esikoha võttis 45 punktiga Herlings, samade punktidega oli teine Simpson ning kolmandaks tuli 44 punktiga Coldenhoff.

MX2 klassis tegi selle hooaja avastardi Jörgen-Matthias Talviku. Treeningul oli ta alles kahekümnekaheksas. Avasõidus tegi Jörgen-Matthias korraliku stardi ja ta oli pikka aega top 10 sees. Sõidu lõpus langes ta korraks 12. kohale, kuid lõpuks õnnestus 11. kohal lõpetada. Võidu võttis Roan Van de Moosdijk, teine oli Rene Hofer ja kolmas Mikkel Haarup. Teine sõit algas Jörgen-Matthiasel taas hästi ja seekord suutis ta esikümnes terve sõidu sõita ning lõpuks tasuks kaheksas koht. Võidu võttis Tom Vialle, teise koha sai Jed Beaton ja kolmanda koha Mikkel Haarup.

Päeva kokkuvõttes tuli Talviku 23 punktiga üheksandale kohale. Esikoha teenis 40 punktiga Vialle, teine oli 40 punktiga Haarup ja kolmas 37 punktiga Hofer.