Hardi Roosiorg sai Kuveidis kolmanda koha

Kuiveidis toimus kutsetega motokross, kuhu olid kutsutud ka seal ka eelmisel aastal võistelnud Indrek Mägi ning Hardi Roosiorg, kes võistlesid seal kohapealt korraldaja poolt organiseeritud võistlustehnikal.

Suuremas MX1 klassis oli Indrek Mägi (Kawasaki) avasõidus sakslase Maximilian Nagli (KTM), portugaallase Paulo Alberto, lõuna-aafriklase David Gooseni (mõlemad Yamaha) ja lälaste Toms Macuksi (KTM) järel viies. Teine sõit kulges eestlasel aga paremini, kui ta lõpetas sõidu Nagli ja Macuksi järel kolmandana. Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Nagl (50 punkti), Macuksi ja Alberto (mõl 40 p) ees, Mägi sai 36 punktiga neljanda koha.

MX2 klassis võistlev Hardi Roosioeg (KTM) sai avasõidus slovakk Richard Sikyna (KTM), tšehh Petr Polaki (mõl Yamaha) järel neljanda koha. Teises oli Roosiorg kolmas, sõidu võitis Sikyna Polaki ees. Kokkuvõttes võitis võistluse Sikyna (50 p), teine oli Polak (44 p) ja kolmas Roosiorg (38 p).

Eestlased naasevad nüüd Euroopasse, et valmistuda peagi algavateks rahvusvahelisteks tiitlivõistlusteks.