Tallinna motomessil loositakse 2 piletit nii MotoGP kui motokrossi MM-etapile

Soomes valmib täiesti uus motokeskus KymiRing, kus tänavu peetakse juba nii MotoGP kui ka MXGP etapid ning Tallinna motomessi külastajatel on hea võimalus saada tasuta piletid mainitud suurüritustele. Messi viimase päeva lõpus loositakse välja 2 piletit nii MotoGP kui ka MXGP etapile.

Tallinn Motor Show koostööpartner Lahti Events OY, kes tegeleb KymiRingi müügi ja turundusega koostöös KymiRing Oy ja Soome Motospordi Föderatsiooniga, on enda stendiga ka Tallinnas messil ning nendelt saab ka antud tippvõistlustele pääsmeid messihinnaga soetada.

MotoGP ehk ringraja MM-sarja etapp sõidetakse KymiRingil 10.-12. juulil ning rajale lähevad kõik tähtsamad klassid nagu kuninglik MotoGP™, Moto2™ ja Moto3™. Eesti motohuvilistele pole sellised superstaarid nagu Valentino Rossi ja Marc Marques enne nii lähedal kihutamas käinud, seega suvine võistlus on meie fännidele väga magus üritus.

Motokrossi MM-sari, mis kannab aastaid nime MXGP, naaseb aga Soome pinnale peale viie aastast pausi ja KymiRingi uhiuuel rajal võisteldakse 22. ja 23. augustil. Lisaks MM-klassidele MXGP ja MX2 on seal stardis ka EMX250-, EMX125- ja EMX 2t Euroopa meistrivõistluste klassid. Eesti sõitjaid jagub seal igasse klassi, seega Soome on kaasa elama minema ohtralt eestlaseid.

Rohkem infot Tallinn Motor Show kohta leiab messi ametlikult lehelt www.motomess.ee.