Muudatused EMF-i võistluskalendrites

Vastavalt Eesti Vabariigi valitsuse otsusele on spordi- ja liikumisvõistluste ja -ürituste korraldamine keelatud kuni 1. maini. See tähendab, et kõik Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni kalendris olevad võistlused, mis peaksid enne antud kuupäeva toimuma, lükatakse edasi või jäävad ära.

Kõik EMFi alakomisjonid vaatavad käesoleva nädala jooksul oma kalendrid üle ning suhtlevad nende võistluste korraldajatega, kelle võistlused peaksid toimuma enne 1. maid 2020, leidmaks võistlustele võimalikud uued ajad. Kui võistluse toimumise aja nihutamine ei ole võimalik, siis jäetakse konkreetne üritus ära.

Uuendatud kalendrid avaldatakse EMFi lehel 27. märtsil.

EMF jälgib valitsuse ja EOK poolseid suuniseid ning reageerib vastavalt ja informeerib sellest viivitamatult oma klubisid ja sportlaseid, kohalikke omavalitsusi, koostööpartnereid ja toetajaid.

Hoidkem ennast ja lähedasi!

Rohkem infot eriolukorra kohta leiab:
www.eok.ee/organisatsioon/uudised/soovitused-spordiklubidele-koolidele-ja-alaliitudele