Castrol on 2020. aasta Eesti motokrossi meistrivõistluste nimisponsor

Motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsoriks on tänavu Mentum AS, kes on alates 2008. aastast ainus ametlik Castrol brändi esindaja Baltikumis.

Koostööleping Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni ja Castroli Baltikumi esindaja Mentum ASi vahel sõlmiti käesoleva aasta alguses.

„Castrol on auto- ja motosporti üle maailmselt toetanud järjepidevalt aastakümneid. Mentum AS koostöö EMFiga on olnud aastaid produktiivne. Tänavu otsustasime suuremad panused mängu panna ja toetada Eesti motokrossi kõrgemail tasemel, milleks on kahtlemata meistrivõistlused,„ ütles Mentum AS tegevjuht Dainus Dauparas (fotol paremal). Tema sõnul on vaatamata hetkel keerulisele ajale lootus, et suveperioodiks on tavarütm kõikides tegemistes taastunud. „Kindlasti tulevad motokrossi meistrivõistlused sama ägedad, kui need eelnevatel aastatel olnud on,“ lisas Dauparas.

“Meil on suur heameel, et meie head partnerid on jätkuvalt meiega ja valmis sellel omapärasel ajal koos tulevikku vaatama. Mis meile veelgi olulisem, et leitakse võimalused Eesti motospordi arengusse panustamiseks. Castrol kaubamärk võidusõidumaailmas tutvustamist ei vaja. Castrol on maailma üks suurim ja tuntum õlide ning määrdeainete tootja ja turustaja. On suur au, et just Castrol kaubamärk on sellel aastal Eesti motokrossi meistrivõistluste nimisponsoriks,” märkis EMFi peasekretär Rauno Kais.

Kais täpsustas, et hetkel peaksid meistrivõistlused algama maikuu keskel Karksi Nuias. „Paraku pidime eelnevalt kaks etappi seoses kehtestatud eriolukorraga aprillis ära jätma. Kindlasti leiame ärajäänud ettapidele suveperioodil asendusajad ja –kohad. See tähendab, et algselt planeeritud etappide arv peaks jääma samaks. Ettevalmistused meistrivõistlusteks käivad täistuuridel!”, kinnitas Kais.

Vastav informatsioon on leitav Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni veebilehel:
https://msport.ee/motokross/castrol-eesti-meistrivoistlused-motokrossis/

2020. aasta etappide kalender
16.05 Karksi-Nuia (ainult sooloklassid)
24.05 Toila (ainult Korvid ja Quadid)
30.05 Karksi-Nuia (ainult Korvid ja Quadid)
27.-28.06 Pärnu (kõik klassid)
1.08 Türi (ainult Korvid ja Quadid)
20.08 Tihemetsa (ainult sooloklassid)
4.-50.09 Valga (kõik klassid)
12.09 Lange (ainult sooloklassid)

Ägedate kohtumisteni võistlusrajal – olete oodatud osalema ja kaasa elama!