Brentexi haagisejaht algab eeloleval nädalavahetusel Karksi-Nuias

Brentex OÜ ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon jätkavad juba kuuendat hooaega koostööd, mille tulemusena on Castrol Eesti motokrossi meistrivõistluste etappide külastajatel jälle võimalik Brentex autohaagis endale võita.

Sarnaselt eelmisele kahele aastale loositakse kõikidel Eesti motokrossi meistrivõistluste etappidel pileti ostnute vahel välja Brentexi üheteljeline kerghaagis, millel on ka meie kliimas hädavajalik plastist kaas.

Mainitud efektselt kujundatud haagisega saab lähemalt tutvust teha kõikidel Castrol Eesti motokrossi meistrivõistluste etappidel. Õnnelik võitja loositakse välja viimase etapi päeva lõpus, kus fortuuna tõmbab loosikastist välja õnneliku võitja pileti. Peale seda helistatakse kohe ka võitjale, et üleandmine kokku leppida.

CASTROL Eesti meistrivõistlused motokrossis 2020 kalender:
4. juuli Karksi-Nuia (soolod)
5. juuli Karksi-Nuia (külgkorvid/Quadid)
18. juuli Pärnu (soolod)
19. juuli Pärnu (külgkorvid/Quadid)
1. august Türi (soolod)
2. august Tihemetsa (külgkorvid/Quadid)
9. august Toila (külgkorvid/Quadid)
16. august Türi (külgkorvid/Quadid)
20. august Tihemetsa (soolod)
5. september Tartu (soolod)
6. september Tartu (külgkorvid/Quadid)
12. september Viljandi