Kadri Ehamäe võitis Soomes mõlemad sõidud, kuid pidi esikohast loobuma

Hyvinkääl jätkusid Soome naiste motokrossi karikavõistlused, kus jätkas head esitust eelmisel etapil võidutsenud Kardi Ehamäe.
Päev algas eestlannale hästi, kui ta võitis kvalifikatsiooni 2,6 sekundilise eduga järgneva konkurendi ees. Kummaski sõidus Ehamäe konkurentidele sõnaõigust ei andnud ning mõlemast tulid kindlad esikohad. „Kuna rasked liivarajad on alati mu meelisrajad, siis minu jaoks mõlemad võidud tulid pigem ilma suurema pingutuseta ja sain nautida oma sõitu,“ rääkis Ehamäe. Kahjuks tuli aga peale teist sõitu mõru pill alla neelata ja eestlanna jäi võidupunktidest ilma. „Kahjuks aga teises sõidus keegi esitas minu vastu protesti. Põhjus oli iseenesest lihtne – kuna stardipuu taha minnes avanes mul stardiabi, tuli mehhaanik mulle appi ja aitas selle uuesti peale panna, aga kahjuks kumbki meist ei teadnud, et stardipuu taga kõrvaline abi keelatud on. Olen kurb ja pettunud, et minu päev nii lõppes, aga mis teha. Elu on selline – teeme vigasi ja õpime neist! Pea püsti ja edasi! „ nentis Ehamäe.
Esimesest sõidust saadud punktidega platseerus Ehamäe etapil 9ndale kohale, esikolmiku moodustasid seekord Marita Nyqvist, Ria Virtanen ja Laura Kurkinen.

Ehamäe järgmine võistlus on aga taas kodumaal, kui ta läheb sellel neljapäeval starti Tihemetsas toimuval Castrol Eesti meistrivõistluste etapil.