Vasalemma karjääri raputas nädalavahetusel tõsine mototrial

Läinud nädalavahetusel oli Vasalemma karjääris mototriali EMV III ja IV etapp. Tore oli näha suur osalejate arvu ning tublisid naabreid Lätist ja
Soomest.

Võistlusklassides oli osalejaid palju, mis kruvis korralikult pinget tiitli nimel tugevamate seas. Kõrgemas meistriklassis B viisid poodiumi kohad koju Läti võistlejad ja noorte meistriklassis E jäid kõik tiitlid Eestisse. Võimsa debüüdi on sel hooajal teinud meie andekas noor võistleja Daren Michelis, kes on noorte meistriklassi tõsiselt enda kontrolli alla võtnud ning hoiab üldarvestuses esi kohta. GasGas Motoklubi poolt korraldatud võistlus jättis taaskord hea ning professionaalse märgi maha.

III etapi tulemused näeb SIIT

IV etapi tulemused näeb SIIT

NB! Järgimised ja viimased EMV etapid toimuvad 19-20 september 2020 Muraste paeplatsil