Eero Pärm ja Lauri Lipstok Soome MV etapil teised

Möödunud nädalal toimus Kymiringil Soome motoringraja meistrivõistluste neljas etapp, kus pühapäevases teises sõidus Eero Pärm ja Lauri Lipstok said teise koha.

“Sõit oli vihmane, kuid huvitav ja me suutsime kannul püsida 1000-kuupsentimeetrise mootoriga sõitval Tero ja Joni Manninenil,” jagasid Pärm ja Lipstok muljeid Soome MV etapi teisest sõidust, kus nad esikohale kaotasid vaid 5,3 sekundit.

Pärmile ja Lipstokile on Kymiring uus rada. Laupäeval üritasid nad esimeses võistlussõidus kõigest väest Markku Artiola / Peetu Paavilainenist eespool püsida. “Võimsam 1000-kuuubikuline mootor veab sirgel jõuga eest ära ning finišeerisime neljandana,” ütlesid eestlased.

Pärm / Lipstok on osalenud kahel Soome MV etapil ja on 49 punktiga külgvankrite klassis kuuendal kohal.

Juba sel nädalavahetusel osalevad nad Eesti ja Balti meistrivõistluste neljdanal etapil Audruringil.