GregorLootus_Läti_meister_2020

Gregor Lootus võitis ka Läti meistritiitli

Gregor Lootus (KTM, Motoextreme) võitis möödunud nädalavahetusel lisaks Eesti meistritiitlile klassis 50cc ka Läti meistrivõistlused.

Laupäeval toimunud motokrossi Läti noorte meistrivõistluste viimase etapi klassis 50cc võitis Gregor Lootus. Meistrivõistlustel oli 5 etappi, kokku kümne sõidu ja 500 punktiga. Need kõik võitis Gregor, seega ülekaalukas võit. 

Viimasel etapil oli rada kõige keerulisem, muda ulatus peaaegu põlvini. Kui esimese sõidu võitis Gregor Patriks Cirulise ees 39 sekundiga, siis teise sõidu püsis Rainers Grasis Gregoril kannul mitu ringi, kuid väsis viimasel ja finišeeris 10 sekundit hiljem.

Selle aasta eesmärgid täitis Gregor sajaprotsendiliselt, sest tuli nii Eesti kui Läti meistriks.

Rainers Grasise järel tuli 384 punktiga kolmandaks Bruno Mägi (KTM, AMB Racing Team).

,