EMF-is alustab spordidirektorina tööd Innar Vilba

2. novembrist alustab EMF-i spordidirektorina tööd Innar Vilba, kelle ülesandeks on Team Estonia projekti arendamine ja viimine uuele tasemele, suhtlus rahvuskoondise liikmetega, mootorrattaspordi populariseerimisele kaasaaitamine ja palju muud.

Vilba on eelnevalt töötanud mitmetes rahanduse- ja väärismetallidega tegelevates ettevõtetes. EMF-i spordidirektori ametikohale otsustas ta kandideerida uute väljakutsete leidmiseks.

“Olen nooruses olnud motorspordis tegev ja seetõttu leian, et antud ametikoht on südamelähedase missiooniga,” ütles Vilba. “Väljakutsed on alati edasiviivaks jõuks ja usun, et suudan oma ideede elluviimisega anda mootorrattaspordile juurde midagi positiivset. Hetkel on kindlasti prioriteediks Team Estonia moodustamine ning liikmetele tugiteenuste loomine, et meie mototalendid maailmas veel enam esile tõuseksid.”

EMF-i nõukogu esimehe Veiko Biene sõnul on motospordi koondise /Team Estonia projekt alaliidule äärmiselt oluline. Eesmärk on luua projekt, mis end ise ära majandaks. Oluline on tõsta koondiste prestiižsust ning juurutada suhtumist, et tippsportlastele on alaliit toeks.

Oktoobri lõpus kohtus avaliku konkursi kaudu valitud vastne spordidirektor Innar Vilba ka EMF-i alakomisjonide esindajatega ja tutvustas oma tegevuskava.