Tanel Leok pälvis Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi valdkonna peapreemia

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni esitas 2020 aasta Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi valdkonna peapreemia laureaadiks Eesti edukaima krossisõitja Tanel Leoki, kes ka mainitud tunnustuse kõikide motosportlaste rõõmuks pälvis. Eile anti telesaates “OP” ka väärikas auhind üle.

530 MM-etapil osalenud Leok saavutas oma karjääri jooksul kolm MM-etapivõitu, võitis 2 juunioride MM-tiitlit ja võistles rekordilised 19 korda Rahvuste krossil. Tänu tema innustusele on Eestis kasvanud uus põlvkond noori krossisõitjaid.

ERRi saade “OP” tegi sellest eraldi saate, kus lisaks Tanelile räägib ka mehe tegudest telelegend Are Eller. Vaata saadet https://sport.err.ee/1608097531/tanel-leok-eeskujuks-on-olnud-onu-avo-aga-koige-tahtsam-on-vanaisa-vaino