Jääraja meistrid- ja karikavõitjad selgusid enne hooaja lõppu

EMFi krossikomisjon otsustas hooajale joone alla tõmmata, kuna seoses Eesti Vabariigis kehtivate piirangutega ei toimu kuni märtsi lõpuni ühtegi võistlust, kus saaksid osaleda ka harrastajad ja need sõitjad, kes ei kuulu rahvuskoondise ridadesse. Pelgalt tippsportlastega aga korraldajad võistluste korraldamisega välja ei vea.

Nii Jääpiigis kui MX A klassis kaitses edukalt 2019 viimati välja sõidetud Eesti meistritiitleid Andre Park (pildil), kes pani mõlemas klassis kuldmedalid taskusse ka tänavu. Jääpiigis saavutas hõbeda Ardo Kaurit ja pronksi Timmo Mõts, A klassis järgnesid Parkile Alex Vetkin ja Kairo Katkosilt.
Külgvankritel võidutsesid samuti tiitlikaitsjad Renee Reinu ja Teet Eier, teise koha said Maarek ja Marek Kõre ning kolmanda Tõnu Suurkuusk ja Diana Pruks.
Quadidel tuli Eesti meistriks Kevin Saar, teise koha sai nagu ka 2019 Martin Filatov ja kolmanda Carl Torn.

Eesti karikavõitjad ja ülejäänud tabelid leiab aadressilt
https://speedhive.mylaps.com/Organizations/23942/Championships