Eesti noored krossisõitjad alustavad oma välishooaega Ukrainas

Koveli krossirajal sõidetakse selle aasta Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni avaetapp, millest võtab osa 12 noort Eesti krossisõitjat. Sarnaselt eelmistele aastatele saavad iga regiooni TOP10 sõitjat finaalvõistlusele, kus siis selguvad selle aasta Euroopa meistrid.

EMX65 klassis asuvad eestlastest EM-finaalkohta jahtima Lucas Leok, Aston Allas, Bruno Mägi, Enriko Peilman, Enri Lustus ja Marten Raud, suurematel 85stel on meie sõitjatest Koveli rajal Gregor Kuusk, Jan-Marten Paju, Karl Hunt, Kaspar Uibu ning vennad Sebastian ja Travis Leok.

Ühtekokku toimub kirderegioonis viis etappi ning võrreldes hooaja alguse kalendriga on toimunud ka paar muudatust, kuna igas riigis on oma koroonapiirangud, mis teevad riikide vahelise reisimise raskeks. Seetõttu lükati ka Pärnus toimuv etapp veidi edasi ning nüüd peetakse see 17. ja 18. juulil.

Koveli tulemused ilmuvad kindlasti lehele www.fim-europe.eu, hetkel ei ole teada, millist ajavõtusüsteemi korraldajad kasutavad, aga seda infot jagame juba jooksvalt oma sotsiaalmeedias.

Kirderegiooni kalender:
8-9 mai Kovel, Ukraina
5-6 juuni Gdansk, Poola
12-13 juuni Siauliua, Leedu
17-18 juuli Pärnu, Eesti
14-15 august Aloja, Läti

EM Finaal 8-19 september Riola Sardo, Itaalia