Indrek Mägi tuli Uddevallas 7. kohale

Täna toimus Uddevalla krossirajal Rootsi meistrivõistluste etapp. Olud olid kogu päeva jooksul väga rasked vihma tõttu. Indrek Mägile raske rada sobis ja ta tuli MX1 klassis 7. kohale. Erki Kahro kahjuks tulemust kirja ei saanud.

Avasõidus ei saanud kumbki meie mees sellist starti nagu oleks soovinud. Indrek Mägi tuli avaringilt tagasi alles top 20 piirimail, Erki Kahro kohe tema seljataga. Sõit ise õnnestus Indrekul aga raskel rajal väga hästi ja ta suutis lõpuks kümnendaks tõusta. Kahro katkestas sõidu 15. kohal olles. Sõidu võitis sarja liider Anton Gole, teine oli Alvin Östlund ja kolmas Rasmus Sjöberg.

Teises sõidus olid olud rajal veelgi raskemaks muutnud vihma tõttu. Mägi tegi seekord palju parema stardi ja avaringi lõpuks oli ta juba kümnendal kohal. Sõidu jooksul õnnestus tal veel mõned kohad tõusta ja finishisse jõudis Indrek kaheksandana. Võitis taas Gole, teine oli Miro Sihvonen ja kolmas Alvin Östlund. Erki Kahro teise starti ei jõudnud tsikli tehniliste probleemide tõttu.

Päeva kokkuvõttes teenis Mägi 24 punktiga 7. koha. Etapivõidu sai 50 punktiga Gole, teine oli 42 punktiga Östlund ja kolmas 38 punktiga Sihvonen. Sarja kokkuvõttes on Mägi 78 punktiga kuues. Liidrina jätkab Gole, kellel on koos 150 punkti.