Harri Kullas oli Briti MV teisel etapil kaheksas

Briti motokrossi meistrivõistluste teine etapp toimus möödunud nädalavahetusel Lyngi krossirajal, kus oli eestlastest võistlustules Harri Kullas.

Konkurents oli seekord tavapärasest veidi kõvem, sest stardis oli ka KTM-i tehasesõitja Jeffrey Herlings, kes ka esikoha teenis, tõsi mitte nii kindlalt kui oleks võinud arvata. Harri Kullas tuli MX1 klassis etapi kokkuvõttes kaheksandaks.

Ajasõidus üheksandat aega näidanud Kullas alustas avasõitu esikümne piirilt. Sõit õnnestus tal väga hästi ja lõpuks suutis Harri kuuendaks tõusta. Esikoha võttis Ben Watson, teine oli Jeffrey Herlings ja kolmas Jake Millward.

Teise sõidu algus Kullasel ebaõnnestus ja ta jäi päris taha. Tugeva sõiduga suutis ta lõpuks siiski seitsmendaks tõusta. Esimene oli Herlings, teine Watson ja kolmas Tommy Searle.

Etapi kokkuvõttes teenis Kullas 29 punkti ja see andis talle kaheksanda koha. Esimene oli 47 punktiga Herlings, teine 47 punktiga Watson ja kolmas 36 punktiga Searle. Sarja kokkuvõttes tõusis Kullas 59 punktiga neljandale kohale. Liider on 78 punktiga Searle.