Karel Kutsar tuli Soome MV avaetapil teisele kohale

Nädalavahetusel algasid Karkkila krossirajal Soome motokrossi meistrivõistlused. Meie meestest tegi parima tulemuse seal Karel Kutsar, kes MX1 klassis teise koha võttis.

Avasõidu stardis üritas Kutsar kohe liidrikohta enda kätte võttaa, kuid kurvis andis pidamine järgi ja ta kukkus ning pidi sõitu viimaselt kohalt alustama. Sellele vaatamata suutis Karel lõpuks teisele kohale tõusta. Sõidu võitis Miro Sihvonen ja kolmas oli meie teine võistleja Indrek Mägi.

Teist sõitu juhtis pikka aega Karel Kutsar, kuid sõidu lõpu poole hakkas talle lähenema Miro Sihvonen. Paar ringi enne sõidu lõppu suutiski soomlane meie mehest mööduda ning sõidu võita. Teisena tuli finishisse Kutsar ja kolmandana Haavisto. Indrek Mägi lõpetas sõidu viiendana.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Sihvonene, teine oli 44 punktiga Kutsar ja kolmas 36 punktiga Silander. Indrek Mägi oli 36 punktiga neljas.

85cc klassis oli Romeo Pikand kolmas.