OLULINE INFO Äksi ENKV osalejatele

Seoses Eestis kehtivate piirangute ja Äksi võistluse populaarsusega võistlejate hulgas tuletame veelkord meelde kõik olulisemad punktid, et võistlus saaks probleemideta toimuda.

Need punktid on järgmised:
* Võistlusel kohapeal enam registreerimist ei toimu.
* Klassides 50cc, 50mini, 50PW võib olla võistlejaga kaasas maksimaalselt 2 täiskasvanut, teiste klasside puhul max 1 täiskasvanu! Juhul, kui võistleja seda reeglit eirab, on korraldajal õigus võistlejat territooriumile mitte lubada ja sportlane ei pääse võistlema.
* Eelnev päev lubatud võistlusalasse tulla AINULT esimese päevapoole võistlejatel. Teise päevapoole võistlejatel lubatud võistlusalasse tulla alates 12:45.
* Jooksev info on leitav Sportity äpi kaudu! (juhised selle allalaadimiseks on EMFi kodulehel Äksi võistluse alamlehel https://msport.ee/events/enkv-i-etapp-2021-aksis-2/).
* Autasustamine toimub peale igat II starti. Kui võistlussõidud tehtud, siis palume viisakalt võistlusalalt esimesel võimalusel lahkuda, aga mitte hiljem, kui 1 tund oma viimast sõitu.

Palume mõistvat suhtumist ja piirangutest kinni pidadamist, sest ainult nii me saame motospordi võistluseid pidada! Küll need piirangud loodetavasti varsti leevenevad ja saame normaalset võistluspäeva jälle nautida.

EMF krossikomisjon ja Äksi Cup korraldajad.