Uuendati krossikalendrit

Seoses Eestis muutunud eritingimustele korrigeeris EMFi krossikomisjon ka kohalikku kalendrit. Suurimad muudatused toimusid Castrol Eesti meistrivõistluste kalendris, kuid liigutamisi oli teisigi.

Castrol Eesti meistrivõistluste avaetapp pidi toimuma 5-6 juunil, kuid seoses pealtvaatajaid puudutavate piirangutega lükkus see 19-20 juunile. Nädal aega hiljem peaks teine etapp toimuma Langel, kuid 100% selgus tuleb järgmise nädala alguses. Toila korvide/quadide etapp peetakse 25. juulil ja päev hiljem võistlevad soolod Türil. Algselt juunis pidanud olema Pärnu etapp on nüüd augustis ning Lange korvide MM on samuti juuli alguse asemel augustis. Hooaja viimane etapp Tihemetsas jäi samaks, mis eelmises versioonis.

Uuendatud kalendriga saab tutvuda lehel:
https://msport.ee/wp-content/uploads/2021/05/Kalender-Rev.-14-28.05.2021.pdf