Jörgen-Matthias Talviku alustas hooaega Prantsusmaal

Prantsusmaal Blragiesi krossirajal toimus nädalavahetusel rahvusvaheline motokross. Hooaja esimese võistluse tegi seal Jörgen-Matthias Talviku, kes MX2 klassis neljanda koha teenis.

Jumbo Husqvarna BT Racing meeskonna sõitja Jörgen-Matthias Talviku näitas hommikuses ajasõidus oma grupi kolmandat ringiaega. Hooaja esimeses võistlussõidus ei leidnud Jörgen-Matthias veel kõige paremat rütmi ja ta tuli finishisse seitsmendana. Esikolmikusse kuulusid MM-sarjas sõitvad mehed. Esikoha võttis Mathys Boisrame (Prantsusmaa), teine oli Mikkel Haarup (Taani) ja kolmas Roan van de Moosdijk (Holland).

Teises võistlussõidus oli Talviku minek juba parem ning finishisse jõudis ta neljandana. Sõidu võitis Boisrame, teine oli Haarup ja kolmas Andrea Bonacorsi (Prantsusmaa). Võistluse kokkuvõttes tuli Jörgen-Matthias 32 punktiga neljandale kohale. Võidu teenis 50 punktiga Boisrame, teine oli 44 punktiga Haarup ja kolmas 38 punktiga Bonacorsi.

MX2 tulemused
1. Mathys Boisrame 50
2. Mikkel Haarup 44
3. Andrea Bonacorsi 38
4. Jörgen-Matthias Talviku 32
5. Thibailt Maupin 32
6. Dave Kooiker 28
7. Julien Duhamel 27
8. Wesley Dieudonne 25
9. Clement Briatte 22
10. Roan van de Moosdijk 20

Foto: Danny Relouw