Pärnu Euroopa meistrivõistluste etapi rada läbis inspektsiooni

Möödunud nädala lõpus toimus Pärnu Lennuvälja motopargi raja inspektsioon, kuna juulis leiab seal esmakordselt aset EMX65 ja EMX85 klasside kirderegiooni ning naiste Euroopa meistrivõistluste etapp.

Kahjuks ei olnud rada inspekteerinud Rahvusvahelise Mootorrattaspordi Föderatsiooni krossi- ja naistekomisjonide liikmel Janika Judeikal võimalik rada üle vaadata mõne võistluse käigus nagu see tavapäraselt kombeks. Koroonapiirangute tõttu on Pärnusse planeeritud võistlused meie krossikalendris lihtsalt liiga kaugele edasi lükatud.

Pärnu Motoclubi esindajatel eesotsas Marko Saarekese ja Jüri Makaroviga oli siiski selge nägemus rajaplaanist ja vajalikest täiendustest enne suurvõistlust. Need said FIM Europe’i esindajalt ka kinnitust ning lõpliku raporti esitab ta veidi enam kui nädala pärast.

EMX65/85 ja EMX Women klasside etapp toimub Pärnus 17.-18. juulil ja võistluse juhendiga saab tutvuda FIM Europe’i kodulehel: https://www.fim-europe.com/motocross-snowcross/ See annab meie kiiretele noortele ja tütarlastele suurepärase võimaluse võistelda kodusel rajal.