Travis Siilak alustas supermotohooaega Poolas ja Leedus

Mai viimastel nädalatel algasid Euroopa osades riikides kohalikud meistrivõistlused, kus tavaliselt osalevad ka Eesti kiiremad sõitjad ja hooaja lõpus on näiteks Leedust ära toodud mitmeid medaleid.

Käesoleva hooaja Poola meistrivõistluste avaetapp toimus Varssavi külje all Slomczyni autodroomil, kus Almaca Motospordi sõitjal Travis Siilakul õnnestus 65cc juunioride klassis tõusta poodiumi kõrgeimale astmele, teine koht kuulus Poola sõitjale ja kolmas koht Ukraina sõitjale.

Läinud nädalavahetusel sõitis Siilak kaasa ka Leedu meistrivõistluste esimese etapi supermotos SM juunioride klassis, kus võistlevad noored vanuses 9-14 aastat ja tsiklite kubatuuriks on 65cc-85cc.

Klassi kõige noorematele poistele, 9-aastastele Siilakule ja Poolas kolmanda koha saanud ukrainlasele Yesevi Kovaljovile, Leedus seekord vastaseid suuremate poiste seas ei olnud, sest rada sobis neile hästi ja konkurendid jäeti pikalt seljataha. Siilakul tuli siiski ukrainlase paremust tunnistada ja seekord tubli teise kohaga leppida, kolmas koht läks leedukale Matas Leckasele.

Järgmine supermotovõistlus toimub aga juba Eestimaa pinnal, kui 5.-6. juunil sõidetakse Põltsamaa kardirajal Almaca Motospordi karikasarja I ja II etapp. Sama võistluse raames sõidavad ka MiniGP noored motoringrajasõitjad oma esimese Eesti meistrivõistluste etapid.

Täpsem info ja registreerimine:
https://msport.ee/events/almaca-cup-i-ii-etapp-2021/