Harri Kullas võitis Briti MV etapi

Nädalavahetusel jätkusid Canada Heightsi krossirajal Briti motokrossi meistrivõistlused. Eelmisel nädalavahetusel MX Nationali etapil võidu võtnud Harri Kullasel jätkus head vormi ja kiirust ka selleks nädalavahetuseks. MX1 klassis teenis ta etapi kokkuvõttes esikoha.

Kahe etapi järel sarjas neljandat kohta hoidnud Kullas sõitis hommikuses ajasõidus välja neljanda ringiaja. Parimat kiirust näidanud Shaun Simpsonile kaotas Harri ringi peale 2,2 sekundiga. Nende vahele mahtusid veel Adam Sterry ja Dylan Walsh.

Esimeses sõidus tegi Kullas korraliku stardi ja ta võttis sisse neljanda koha. Sõidu jooksul suutis ta mööduda Liam Knightist ning Brad Toddist ja finishis oli meie mees teisena. Võitjale Dylan Walshile kaotas Harri lõpuks vaid 2 sekundiga. Kolmana koha võttis Tommy Searle.

Teise sõidu start oli Harri sarnane esimesega, avaringil oli ta viies. Viiendal kohal oli ta pikka aega, sõidu teises pooles suutis Kullas mõned kohad siiski tõusta ja finishisse jõudis Harri kolmandana. Võidu teenis Jake Millward, teine oli Shaun Simpson.

Etapi kokkuvõttes kuulus esikoht 42 punktiga Kullasele. Teise koha sai 41 punktiga Walsh ja kolmanda koha 38 punktiga Searle. Kolme etapi järel on liider 116 punktiga Searle. Teisel kohal on 112 punktiga Walsh. Tänu etapivõidule tõusis kolmandale kohale Kullas, tal on koos nüüd 101 punkti.

Järgmine etapp toimus 19.juunil Foxhilli krossirajal.

MX1 tulemused

MX1 üldseis
1. Tommy Searle 116
2. Dylan Walsh 112
3. Harri Kullas 101
4. Adam Sterry 98
5. Shaun Simpson 96
6. Jake Millward 94