Travis Siilak jätkas Poolas ja Leedus supermotovõistlusi karikalainel

12. juunil võisteldi Bydgoszczi kardirajal Poola meistrivõistluste teisel etapil supermotos, kus kohal oli ka eesti sõitja Travis Siilak, kes püüab see hooaeg enamus Poola etapid kaasa teha.

Samas oli võistlemas ka Ukraina kiire sõitja Yesevii Kovaljov (fotol vasakul), kellega Siilak on järjest kolm nädalavahetust erinevates riikides omavahel mõõtu võtnud. Seekord segas kaardid juba kvalifikatsioonis alanud tohutu vihm, mis ei lõppenud enne õhtut ning mõlemad sõidud sõideti seega vihmaga.
Esimene sõit läks Siilakul väga hästi ja ta suutis Kovaljovi enda seljataha jätta. Teises sõidus sai aga Kovaljov stardis ees minema ja Siilak kohe tema kannul, nii sõideti pool sõitu kuniks Siilak asus esikohta ründama, aga kuna rada oli väga libe, siis kiires kurvis möödasõitu üritanud eestlane kahjuks kukkus, kuid sai kiirelt püsti ja lõpetas sõidu ikka teise kohaga. Päeva kokkuvõttes jäid poisid 65ste klassi esimese koha punkte jagama, kuid teise sõidu parem tulemus loeb, seega esikoht seekord Ukraina poisile, Siilaku ja kolmas poolaka ees.

Läinud nädalavahetusel Leedus Siauliais pidid aga poisid hoopis jõudu katsuma +31 kraadises kuumuses. Esimesest sõidust tuldi üle finishijoone vastavalt Kovaljov, Matas Leckas (Leedu) ja Siilak. Teine sõit pakkus palju rohkem põnevust, kuna poisid said stardis kõik koos ees minema ja algas meeletu kohtade vahetus, kus iga poiss sai korra esikohal olemist nautida. Kiiremaks osutus siiski Yesevii, kellele järgnes Travis ja kolmas oli selles sõidus Leckas. Päeva kokkuvõttes seega SM Junior klassis Travisele tubli teine koht, Yesevii oli esimene ja Leckas kolmas.