07_int2_19_A1M

Indrek Mägi oli võistlustules Rootsi motokrossi meistrivõistlustel

Möödunud nädalavahetusel toimus Tibro krossirajal Rootsi motokrossi meistrivõistluste viies ja kuues etapp. Laupäeval teenis Indrek Mägi MX1 klassis seitsmenda koha ja pühapäeval kolmeteistkümnenda koha.

Laupäeval toimunud viiendal etapil sõitis Mägi oma grupi kvalifikatsioonis välja kolmanda ringiaja ja see andis talle hea stardikoha. Avasõidus tegi Indrek korraliku stardi ja ta võttis sisse kümnenda koha. Pikka aega kümendana sõitnud Mägi suutis sõidu lõpus mitu möödasõitu teha ning finishisse jõudis ta seitsmendana. Sõidu võitis Alvin Östlund, teine oli Anton Gole ja kolmas Rasmus Sjöberg.

Teises sõidus Indreku start ebaõnnestus ja ta oli avaringil kolmandas kümnes. Sõit ise õnnestus aga hästi ja pidevalt tõusvas joones sõitnud Mägi tõusis lõpuks kaheksandaks. Esimene oli taas Östlund, teine Gole ja kolmas Danne Karlsson

Etapi kokkvuõttes tuli Mägi 27 punktiga seitsmendale kohale. Etapivõidu teenis 50 punktiga Östlund, teine oli 44 punktiga Gole ja kolmas 38 punktiga Karlsson.

Pühapäeval toimunud kuues etapp algas Indrekul jälle hästi, kvalifikatsioonis välja sõidetud neljas aega andis head eeldused sõitudeks. Kahjuks esimese sõidu alguses Indrek kukkus ning ta langes päris viimaste sekka. Sealt oli juba üsna keeruline head tulemust välja sõita. Sõidu lõpuks suutis Mägi viieteistkümnendale kohale tõusta. Võidu võttis Gole, teine oli Emil Berggren ja kolmas Eddie Hjortmarker.

Teises sõidus tegi Indrek korraliku stardi ja ta pääses koha top 10 sisse. Sõidu jooksul tõusis ta korraks juba kuuendaks, kuid seejärel andis ta mõned kohad ära ja finishis oli Indrek üheksas. Võidu võttis Östlund, teine oli Gole ja kolmas Anton Nordström.

Etapi kokkuvõttes oli Mägi 18 punktiga kolmeteistkümnes. Esikoha teenis 47 punktiga Gole, teine oli 38 punktiga Hjortmarker ja kolmas 37 punktiga Östlund. Kuue etapi järel on Mägi 148 punktiga viiendal kohal. Liider on 288 punktiga Gole, teisel kohal on 253 punktiga Östlund ja kolmandal kohal 220 punktiga Berggren.

Foto: MX Carro

, , , ,