rauno kais margus leok

Kärcher asus Eesti motosporti toetama

Sellel nädalal sõlmisid Kärcher OÜ ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon koostööleppe, mille tulemusena paneb Kärcher õla alla Castrol Eesti motokrossi meistrivõistlustele, kuid lisaks saavad kõik föderatsiooni litsentsiomanikud kasutada Kärcheri soodustusi.

Äsjasõlmitud koostöö eesmärgiks on mõlema lepingupoole võimaluste kasutamine Eesti kui terviku ja erinevate piirkondade tasakaalustatud spordiorganisatsiooni arenguks ning mootorrattaspordi arengusse panustavate inimeste tunnustamiseks. “Kärcheril on väga hea meel, et koostöölepe Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sai sõlmitud, loodetavasti areneb siit välja pikaajaline koostöö, millest võidavad kõik,” rääkis Kärcheri Eesti esinduse tegevdirektor Margus Leok. “Motokross on eestlastele läbi ajaloo olnud väga südamelähedane, seetõttu on ääretult tore, kui me saame oma puhastustehnikaga selle arengule kaasa aidata – ootame huviga algavat hooaega!”

Koostöö tulemusena toetab Kärcher oma toodetega MX1 klassi kolme paremat igal etapil, lisaks loositakse kõikide pealtvaatajate vahel hooaja lõpus Kärcher survepesurite lipulaev K 7 Premium Smart Control.

“Meie alaliidul on äärmiselt hea meel näha, et lisaks Castrolile hindab Eesti motokrossi meistrivõistluste taset kõrgelt ka teine maailma tipptegija Kärcher, mille ärivaldkond sobib meie spordiga ideaalselt, kuna meie sportlased kasutavad pea igapäevaselt paljusid nende tooteid, alates survepesuritest ja lõpetades akutoitel töötavate tolmuimejateni, millega oma tsiklivedamise busse peale võistluseid või treeninguid puhastada,” selgitas EMFi peasekretär Rauno Kais. “Usun, et meie koostöö saab produktiivne ja aktiivne olema ning meie meistrivõistluste tase tõuseb veelgi ja seda ka korralduslikus pooles, kuna osadel EMV-etappidel on Kärcher kohal oma pesuritega, mida kõik sportlased tasuta kasutada saavad. Lisaks on kuninglikus MX1 klassis peale rahalistele auhindadele ka väga korralikud Kärcheri tooted, mis on kindlasti lisamotivatsiooniks!”

Kuigi koostöö hõlmab peamiselt motokrossi, siis reaalsuses võidavad kõik EMFi litsentsiomanikud, kuna nad kõik saavad Kärcheri Tallinna poest Kadaka teel aasta lõpuni kõikidelt toodetelt soodustust 20%. Sama sooduse saavad ka kõik EMV etapil piletiostnud pealtvaatajad ning seda poes pileti ette näitamisel.

Esimene Castrol EMV etapp sõidetakse juba 19. ja 20. juunil Karksi-Nuias Ainja krossirajal.

,