6

Meico Vettikul ebaõnnestus Hollandi MV avaetapp

Nädalavahetusel algasid Arnhemi krossirajal Hollandi motokrossi meistrivõistlused. TBS Conversions KTM meeskonnas sõitev Meico Vettik pidi avaetapil MX2 klassis leppima 21. kohaga.

Ajasõidus üheksandat aega näidanud Vettik alustas esimest võistlussõitu teise kümne algusest. Sõidu jooksul suutis Meico mitu möödasõitu teha ning finishis oli ta kaheksandana. Sõidu võitis Andrea Bonacorsi, teine oli Meico meeskonnakaaslane Rick Elzinga ning kolmas Pets Polak.

Teise sõidu start ebaõnnestus Meicol kahjuks täielikult ning sõitu tuli alustada viimaste seast. Vettik suutis juba kõvasti kohti parandana, kuid siis tuli sisse sõiduviga ja ta langes jälle rivi lõppu. Taas hakkas Meico kohti parandama, kuid mõned ringid enne sõidu lõppu jäi tal võistlus pooleli. Võidu võttis taas Bonacorsi, teine oli Dave Kooiker ja kolmas Kjell Verbruggen.

Etapi kokkuvõttes sai Vettik 33 punktiga 21. koha. Esikoha teenis 100 punktiga Bonacorsi, teine oli 81 punktiga Kooiker ja kolmas 79 punktiga Verbruggen.

MX1 klassis võitis mõlemad sõidud Jeffrey Herlings (100 punkti). Teise koha sai Brian Bogers (90 punkti) ja kolmanda koha Max Nagl (79 punkti).

, , , , ,