960 lauri lill ja rauno kais

Yamahakeskus toetab jätkuvalt nii motokrossi meistrivõistluseid kui ka Team Estoniat

Täna allkirjastasid koostööleppe Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon ja Yamaha mootorrataste ametlik esindaja Eestis Yamahakeskus,, mille tulemusena jätkub aastakümneid kestnud koostöö.

Sõlmitud leppe peamine rõhk on Castrol Eesti meistrivõistluste toetamine, kuid Yamahakeskus paneb õla alla ka septembri lõpus Itaaliasse Rahvuste krossile minevale krossikoondisele.

“Oleme Eesti motosporti toetanud vastavalt oma võimalustele aastaid ja loodame seda teha ka edaspidi. Eesti meistrivõistlused näitavad nii oma sportlikust kui korralduslikust küljest kõrget taset ning Eesti rahvuskoondis on pidevalt maailma paremate hulgas,” rääkis Yamahakeskuse juht Lauri Lill (fotol vasakul). “Lisaks sõidab Yamahaga sellel aastal üks peamiseid Eesti meistrivõistluste ja Rahvuste krossi koondise favoriite Harri Kullas, kelle hooaeg on välismaal edukalt alanud ja ootame pikisilmi teda kodumaale võistlema!”

“Meie alaliidu koostöö Yamahakeskusega kestab juba kolmandat aastakümmet ja meil on väga hea meel, et hoolimata keerulisest olukorrast tsikliturul nii Eestis kui maailmas, otsustasid nad meid ka tänavu aidata,” lisas EMFi peasekretär Rauno Kais. “See on spordiorganisatsioonile väga oluline, kui läbi toetuse tunnustatakse kohaliku motospordi korraldust, mis annab ka meile indu parendada meistrivõistluste taset ja eks see on ka meil aasta aastalt vaikselt õnnestunud. Aga seda suuresti tänu meie headele toetajatele!”

Castrol Eesti meistrivõistlused algavad juba sellel nädalavahetusel Karksi-Nuias, kus laupäeval on võistlustules soolod ning pühapäeval külgkorvid ja quadid.

, ,