SuperMoto meistrivõistlused algavad laupäeval Aravetel

Eeloleval laupäeval 17. juulil sõidetakse Aravete kardirajal selle aasta Eesti SuperMoto meistrivõistluste avaetapp, mis kuulub ka Alamaca karikavõistluste sarja.

Eesti meistrid selgitatakse tänavu välja klassides S1, S4, SM Junior, SM Junior 65, SM65, SM50 ja SuperQuad. Klassides Open ja S3 toimub Eesti karikavõistluste arvestus ning klassid SM Street, SM50mini/PW, Pit 160, Pit Open toimuvad korraldaja karikale.
Treening- ja ajasõidud algavad Aravetel hommikul kell 8:00 ja esimene start antakse 10:00, kui rajale lähevad S4 ja Street klasside sõitjad. Kõikides klassides toimub kaks starti ja võistluspäev lõpeb kell 18:50 SuperQuadide teise sõiduga.
Lisainfo ajakava ja sõitjate nimekirja kohta leiab lehelt https://msport.ee/events/supermoto-emv-i-etapp-2021-aravetel/