Patrick Pals SuperMoto Hispaania MM-etapil seitsmes

Forcarei rajal jätkusid selle aasta SuperMoto maailmameistrivõistlused, kus oli taas võistlustules ka TM tehasemeeskonda kuuluv Patrick Pals, kes tõusis peale Hispaania etappi MM-tabelis seitsmendaks.

Kvalifikatsioonis näitas Patrick Pals paremuselt üheksandat ringiaega ja kuue kiirema sekka, kes Superpole sõidus osalesid, ei pääsenud. Superpole tulemusena selgub lõplik stardijärjekord, kus kuus kiiremat on enda järjekorras ees ning ülejäänud nende järel stardiruudustikus.

Esimeses sõidus sai Pals stardist minema kümnendana ja ta pidi veel ühe koha loovutama, kuid seejärel läks noormehe sõit aina ülesmäge ja ruudulise lipu alt kihutas ta läbi seitsmendana. Sõidu esikolmiku moodustasid Lukas Hollbacher (KTM, Austria), Marc Reiner Schmidt (TM, Saksamaa) ja Thomas Chareyre (TM, Prantsusmaa).
Teises sõidus oli Pals kohe üheksas ja samal kohal lõpetas ka sõidu. Esikolmiku järjekord oli seekord Chareyre, Hollbacher ja Schmidt.
Viimases sõidus nimega Superfinaal oli Pals taas esikümne piiril ja seekord suutis taas veidi oma tulemust kohendada olles lõpus kaheksas. Sõidu võitis Hollbacher Chareyre ja Schmidti ees.
Kolme sõidu kokkuvõttes võitis etapi Hollbacher, teine oli Chareyre ja kolmas Schmidt, Palsile kuulus seitsmes koht.

S1GP MM-liider on aga Schmidt (216 punkti), kellele järgnevad Chareyre (211 p) ja Hollbacher (197 p), Pals (106 p) tõusis kaheksandalt kohalt seitsmendaks.

SuperMoto MM-sari jätkub 5. septembril Itaalias Sestriere rajal.