Gert Krestinov sai Saksamaa MV etapil 8. koha

Nädalavahetusel toimus Fürstlich Drehna krossirajal Saksamaa motokrossi meistrivõistluste eelviimane etapp. Meie parima tulemuse eest hoolitses seal Gert Krestinov, kes Masters klassis kaheksanda koha teenis.

Masters klassis olid eelviimasel etapil rajal Gert Krestinov ja Hardi Roosiorg. Ajasõidus olid mõlemad meie mehed A grupis. Roosiorg sõitis välja neljanda ringiaja ning Krestinov viienda. Laupäeval toimunud esimene sõit õnnestus hästi Krestinovil, kes poodiumikoha eest võitles ja sõidu lõpuks viiendana lõpetas. Hardi Roosiorg tuli finishisse kolmeteistkümnendana. Esimese sõidu võit kuulus Jordi Tixierile (Prantsusmaa), teine oli Cyril Genot (Belgia) ja kolmas Tom Koch (Saksamaa).

Pühapäeval toimunud kaks võistlussõitu enam nii kõrgeid kohti ei toonud. Krestinov oli päeva esimeses sõidus üheksas ja Roosiorg kümnes. Esikoha teenis Max Nagl (Saksamaa), teine oli Tixier ja kolmas Genot. Viimases sõidus tuli Roosiorg finishisse kaheksandana ja Krestinov kolmeteistkümnendana. Esikoha teenis Koch, teine oli Nagl ja kolmas Tixier.

Etapi kokkuvõttes sai esikoha 67 punktiga Tixier, teine oli 60 punktiga Genot ja kolmas 59 punktiga Nagl. Krestinov tuli 36 punktiga kaheksandaks ning Roosiorg 32 punktiga kaheteistkümnendaks.

Mõlemat võistluspäeva saab täies pikkuses järele vaadata siit.

Laupäev
https://www.youtube.com/embed/GEZsPZB9r3w

Pühapäev
https://www.youtube.com/embed/W6B4M0CZO7E

Foto: KMP MX Shop