Oktoobris algavad selle aasta viimased treenerikutse üldainete kursused

Treenerikutse 3. ja 4. kategooriate 2021 aasta viimased üldainete koolitused toimuvad mõlemad oktoobris-novembris. 3. taseme koolitus on Tallinnas ja 4. oma Tartus. Kuna kohtade arvud on kummaski piiratud, soovitame huvilistel kiirelt tegutseda.

Kõik treenerikutse huvilised või siis olemasoleva kutse ja selle tõstmise huvilised saavad veel käesoleva aasta jooksul läbida nii üldainete kui ka eriala koolitused, et siis ka selle aasta lõpus või uue alguses eksamid sooritada ja enda soovitud kategooriad kätte saada.

EKR 3 infot näeb lehel:
https://www.sport.ee/event/758/uldained_ekr_3

EKR 4 infot näeb lehel:
https://www.sport.ee/event/765/uldained_ekr_4

Lisaks üldainete koolitustele korraldab EMF ka erialased koolitused ning nende ajad antakse peagi teada. Seoses sellega palume kõikidel kolmandast tasemest huvitatutel registreeruda mailil info@msport.ee kuni selle kuu lõpuni. Peale osalejate arvu selgumist antakse juba kõikidele konkreetne aeg ja koht eraldi teada.