Travis Siilak tähistas Poolas oma sünnipäeva sealse meistritiitliga

Läinud nädalavahetusel toimus Radomi linna kardirajal Poola Supermoto meistrivõistluste kuues selle hooaja viimane etapp, kus kohal oli ka eestlane Travis Siilak, kes tähistas ühtlasi oma 10ndat sünnipäeva.

Viimase võistluse tegi huvitavamaks asjaolu, et jagati topelt punkte, mis eeldas kõikidelt sõitudes külma närvi ja kindlat kätt. Travis Siilak võttis terve päev mõõtu oma hea sõbra ja võistluskaaslase ukrainlase Yevsevii Kovaljoviga. Kui hommikuse treeningu võitis Siilak pea sekundilise eduga, siis kvalifikatsiooni pani kinni Kovaljov, seda kõigest 0,4 sajandikuga eestlase ees, seega ukraina poisile parim stardikoht.
Mõlemad stardid õnnestusid Kovaljovil paremini, aga Siilak oli peakonkurendil tihedalt kannul, kuid seekord eestlase jõud ukrainalse omast üle ei käinud, kuna üle finišijoone tuldi nii esimesest kui ka teisest sõidust kõigest 3 sekundilise vahega.
See tähendas omakorda, et päeva kokkuvõttes kuulus ksimene koht seekord Kovaljovile Siilaku ees, kolmas oli seekord poolatar Liliana Irzyk. Teisest kohast piisas aga Siilakule, et hooaja kokkuvõttes Poola Supermoto 65cc klassi meistrivõistlustel kindel esikoht saavutada.