supermoto team estonia

Eesti Supermoto rahvuskoondis sai Rahvuste supermotol kaheksanda koha

Prantsusmaal Carole rajal sõideti selle aasta SuperMoto suurüritus Rahvuste Supermoto, kus Eestit esindasid vennad Patrick ja Prants Pals ning Eero Madisson.

Eilses kvalifikatsioonis sai Patrick Pals (TM) enda grupis 6., ja tema vend Prants (TM) enda omas 9. koha, kuid eestlaste parima tulemuse eest vastutas supersõidu teinud Madisson (KTM), kes lõpetas prantslase Sylvain Bidarti (Suzuki) ja itaallase Elia Sammartini (TM) järel kolmandana ning tänu sellele sai Eesti kõrge viienda koha.

Tänases esimeses finaalis sõitsid koos eilsed kaks esimest gruppi ning selles lõpetasid Patrick Pals 12. ja vend Prants 18. kohal ning Eesti oli 8. Järgmises võidukihutamises oli Madisson 12. ja Prants Pals 19. ning Eesti jätkas 8ndal positsioonil. Päeva viimases sõidus said Patrick Pals 10. ja Madisson 14. koha ning Eestile kuulus 66 punktiga kaheksas koht.

Tänavuse Rahvuste Supermoto võitsid mitmendat aastat järjest üpriski kindlalt peoperemehed (Thomas Chareyre, Germain Vincenot-Marchel ja Bidart, 15 punkti), teised olid itaallased (Diego Monticelli, Gioele Filipetti ja Sammarini, 20 p) ja kolmandaks tuli Prantsusmaa juuniortiim koosseisus Steve Bonnal, Axel Marie-Luce ja Youri Catherine (29 p).

,