EMF-i uus spordidirektor on Kristin Karro

Kristin Karro

Oktoobri algusest on EMF-i uueks spordidirektoriks Kristin Karro, kelle ülesandeks on Team Estonia projekti arendamine ja viimine uuele tasemele, suhtlus rahvuskoondise liikmetega, mootorrattaspordi populariseerimisele kaasaaitamine ja palju muud.

Ka ise motospordiga tegelenud Karro töötas varem erasektoris koolitajana. EMF-i spordidirektori ametikoht on Karro jaoks unistuste töökoht, kus avaneb võimalus töötada Eesti tippudega ja aidata neid nende eesmärkide poole püüdlemisel.

“Mulle meeldib öelda, et olen kasvanud üles motospordivõistlustel,” räägib Karro oma taustast. “Minu isa, motolegend ja mitmekordne Nõukogude Liidu meister hipodroomisõidus Mati Tagapere võttis mind juba pisikesest peale endaga kaasa. Olen ka ise mingil määral motospordis aktiivne olnud ja armastus selle ala vastu on suur. See on nagu üks elu osa, mis mind on kujundanud.”

Hetkel on kindlasti prioriteediks Team Estonia kujundamine, selle liikmetele tugiteenuste loomine, et meie mototalendid maailmas veel enam esile tõuseksid. Spordidirektori ülesandeks on suhelda ja olla toeks kõigile rahvuskoondise liikmetele. Jätkub erinevate koolituste korraldamine, mis aitab sportlastel oma eesmärke saavutada. Korraldatakse ka laagreid, mis parandavad sportlaste üldfüüsilist võimekust ning ühiseid treeningpäevi, et lihvida tehnikat ja suurendada ühtekuuluvustunnet. Info jagamine Team Estonia liikmete tegemiste kohta uute ja vanade fännidega paraneb veelgi. “Team Estoniasse kuulumine peab saama motosportlastele auasjaks,” ütles Karro.

EMF-i nõukogu esimehe Veiko Biene sõnul on motospordi koondise /Team Estonia projekt alaliidule äärmiselt oluline. Eesmärk on luua projekt, mis end ise ära majandaks. Oluline on tõsta koondiste prestiižsust ning juurutada suhtumist, et tippsportlastele on alaliit toeks.

Esimene uus projekt Team Estonia kandidaatidele saab väljundi juba novembri algul, mil korraldame esmalt noorsportlastele ja hiljem täiskasvanutele spordipäeva, mille eesmärgiks on monitoorida sportlaste füüsilist võimekust. Lähem info peagi.

Team Estonia info EMF-i kodulehel: https://msport.ee/team-estonia/team-estonia/
Instagram: @teamestonia
Facebook: @motosportteamestonia