EMF Safety komisjoni teade organiseeritud motospordiürituste tühistamisest alates 01.11.2021

Tulenevalt Eesti Vabariigi Valitsuse otsusest ja Eesti tervishoiusüsteemi kriitiliselt suurest koormusest seoses Covid-19 haigete raviga, otsustas EMF Safety komisjon:

  • Alates 1. novembrist 2021 mitte anda luba ühegi motospordi võistluse ja organiseeritud ühistreeningu toimumiseks. Keeld kehtib kuni uue otsuse avaldamiseni.

Korraldajad, kellel oli planeeritud hooaja lõppu mõne nimetatud sündmuse toimumine, peavad otsustama, kas tühistavad selle täielikult või lükkavad edasi määramata aega.

Loodame kõikide motosportlaste ja organisaatorite mõistvale ning teadlikule suhtumisele. Käesoleva otsusega toetame kogu Eesti meditsiinipersonali, kes tavaolukorras on tulnud enda vabast ajast meile appi, et saaksime turvaliselt harrastada oma lemmikspordiala. Nüüd on meie kord olla neile toeks sellega, et me ei võta riske ega anna põhjust haiglate koormuse tõstmiseks.

Seoses eelnevaga on 31. oktoobril toimuv Saku-Tankodroomi Motokross viimane motospordivõistlus käesoleval hooajal Eestis. Võistlusele pääsevad ainult Covid- passiga täiskasvanud ja teised osalejad vastavalt võistluse juhendile. Kui soovid osaleda sellel sündmusel, siis ole hea ja tutvu (veel kord) võistluse juhendiga.

Ole vastutustundlik enda ja kaaslaste suhtes ning täida organisaatori korraldusi.

Kui oled juba vaktsineeritud või teed seda lähiajal, siis on meil võimalus taas võistelda koos 2022. aastal.

Safety komisjoni vastavasisuline otsus