Uus triali komisjon ootab 2022 aasta võistluste taotlusi

Eile kinnitas EMFi juhatus uue EMFi triali alakomisjoni koosseisu, kuhu kuuluvad Kati Soonvald, Kaupo Karuauk ja Meelis Mangusson. Komisjoni esimeheks valiti Karuauk, kes hakkab komisjoni tööd korraldama.

Eilsel esimesel koosolekul jagati komisjonis olulisemad ülesanded ning esimeste tegevustena võetakse käsile 2022 võistlustingimused ja kalender. Seoses sellega palubki trialikomisjon klubidel, kes plaanivad hooajal 2022 korraldada triali võistluseid, anda sellest kirjalikult trialikomisjonile teada hiljemalt 17.01.2022. Komisjon palub ka ära märkida, kas tegemist on ühe- või kahepäevase võistlusega.
Komisjon otsustas, et järgmisel hooajal jätkatakse korraldajate rahalist toetamist samade summadega, mis seni ning lisaks aidatakse võistluste korraldamist igal võimalikul moel.

Taotlused palume saata meiliaadressile trial@msport.ee.

Järgmine komisjoni koosolek toimub 20. jaanuaril.

, ,