Pildil vasakult: Mikk M Lõhmus, Kevin Saar, Gert Gordejev, Kaspars Stupelis, Kert Varik, Aivar Rehemaa, Harri Kullas, Andero Lusbo, Kairo Katkosilt, Erki Kahro, Meico Vettik, Egert Pihlak*

Team Estonia suusalaager

Uus aasta algas Motosport Team Estonia liikmetele suure hooga, kui Otepää metsade vahele kihutama mindi, seekord siis suuskadega ja ka hiljem basseini.

Alles mõni päev tagasi lõppes Kääriku spordikeskuses ettevalmistav treeninglaager, kus osalesid Motosport Team Estonia liikmed koos Eestis tuntud motosportlastega. Neid juhendasid nii Eesti olümpialased kui ka motokrossi maailmameister.

Tegu oli sõprade seltskonnaga, kes soovisid üheskoos treenides oma füüsilisi võimeid arendada. Laagri eestvedajateks olid Harri Kullas ja mitmekordne külgkorvide maailmameister lätlane Kaspars Stupelis, kes enne motosporti tõsiselt suusatamisega tegelenud.

Osalejate sõnul olid kõik päevad õpetlikud ja üheskoos sportimine andis veelgi enam motivatsiooni. Eriliselt toodi välja Aivar Rehemaa juhendatud suusatund ning Ilmar Ojase kava järgi tehtud ujumistund.

Laagris osalesid: Harri Kullas, Egert Pihlak, Gert Krestinov, Kevin Saar, Meico Vettik, Gert Gordejev, Kert Varik, Andero Lusbo, Kaspars Stupelis, Sander Lakiza, Mikk M. Lõhmus, Erki Kahro, Kairo Katkosilt ja Tanel Reesna

Kuidas kommenteerisid ettevõtmist Harri Kullas ja Aivar Rehemaa, saate ise juba kuulata/vaadata siit: 

,