Harri Kullas alustas Briti MV hooaega 4. kohaga, noored olid võistlustules Hollandi MV avaetapil

Nädalavahetusel algasid Culhami krossirajal Briti motokrossi meistrivõistlused. Cab Screens Crescent Yamaha meeskonnas sõitev Harri Kullas tuli avaetapil MX1 klassis neljandale kohale. Meie noored krossisõitjad alustasid hooaega Hollandi meistrivõistlustel.

Esmalt Briti meistrivõistlustest. Kullas alustas võistluspäeva kvalifikatsioonis üheksanda ajaga. See andis talle enam-vähem korraliku stardikoha valiku põhisõitudeks. Esimeses sõidus võttis Harri stardi järel sisse kuuenda positsiooni. Kaks ringi hiljem suutis ta mööda sõita liidrikohalt kukkunud Dylan Walshist ning viiendat kohta hoidiski Kullas seejärel sõidu lõpuni. Kaotust sõidu võitjale Tommy Searlele tuli Harril sõidu lõpuks vaid kümme sekundit. Teisena lõpetas sõidu Jake Millward ja kolmandana MM-karjääri lõpetanud Shaun Simpson.

Teises sõidus tegi Harri väga hea stari ja ta asus Searle järele teisele kohale. Järgneval paaril ringil lasi ta endast mööda aga Josh Gilberti ja Shaun SImpsoni. Sõidu teise poole hoidiski Kullas neljandat kohta. Võidu võttis lõpuks taas Searle, teine oli Gilbert ja kolmas Simpson.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 34 punktiga neljandale kohale. Kindla esikoha teenis 50 punktiga Searle, teine oli 40 punktiga Simpson ja kolmas 36 punktiga Millward.

MX2 klassis võitis mõlemad sõidud Conrad Mewse. Teise koha teenis 44 punktiga rootslane Isak Gifting ja kolmanda koha 32 punktiga Jamie Law.

Samal algasid Arnhemi krossirajal ka Hollandi meistrivõistlused ja meie sõitjad olid seal esindatud 125cc ja 85cc klassides. 125cc klassis tuli Sebastian Leok sõitudes üheksandale ja kaheteistkümnendale kohale ja etapi kokkuvõttes oli ta kümnes. Romeo Pikand sai sõitudes 27. koha ja 17. koha. Kokkuvõtes oli Pikand üheksateistkümnes.

85cc klassis tegi meie parima tulemuse Jan Jasper Kõiv, kes tuli 13. kohale. Sõidud lõpetas Kõiv üheksateistkümnendana ja seitsmendana. Travis Leok oli sõitudes kuueteistkümnes ja kaheteistkümnes, mis andis talle päeva kokkuvõttes 17. koha. Jan-Marten Paju sai kirja 18. koha.