Äksi39Team külastas Mootorispordi Muuseumi

Äksi39Team külastas möödunud nädalavahetusel MOMU Mootorispordi Muuseumi ja külastuse käigus läks uuele sõitjale kasutada ka Aksel Pärtelpoja EM-pronksidele viinud võistlusratas.

Äksi Motoklubil on pikk ajalugu. Kõik algas juba 27 aastat tagasi. Motoklubi asutas Meelis Pärtelpoeg koos oma sõpradega ning on seda vedanud siiani.

MOMU muuseumi külastuse ajal tutvustasime Äksi39Teami lastele ja vanematele mootorispordi ajalugu ja nad nägid ka Äksi Teami liikmete läbi aegade võidetud saavutusi. Eksponaatidest on muuseumis meie teami eestvedaja ning treeneri Meelis Pärtelpoja vanad võistlustsiklid ja teiste Pärtelpoegade tsiklid/ esemed.

Kohapeal andis muuseumi juht Arno Sillat supermoto tsikli üle Rasmus Ebelmannile. Mootorrattaks on 85cc Husqvarna, millega Aksel Pärtelpoeg võitis kolm EM-pronksi. Kuna tsikkel on veel väga heas seisus, saab Rasmus veel paar aastat sellega kimada ja siis rändab see tagasi MOMU-sse eksponaadiks.

Äksi39Team tänab Arno Sillatit sooja vastuvõtu eest! Kindlasti soovitame kõigil külastada MOMU Mootorispordi Muuseumi, kus on meeletult ägedat vaatamist!