Harri Kullas võitis MX Nationali teise etapi

Nädalavahetusel toimus Landrake´i krossirajal Briti motokrossi sarja MX Nationali teine etapp. Avaetapi teisena lõpetanud Harri Kullas võttis teisel etapil magusa võidu oma lähimate konkurentide ees.

Ajasõidus tegi Kullas paremuselt kolmanda ringiaja. Parimat aega näidanud sarja liidrile Josh Gilbertile kaotas Harri 1,5 sekundiga. Esimeses võistlussõidus tegi Kullas suurepärase stardi ja ta asus liidrikohale. Tema seljataga võtsid teise ja kolmanda koha sisse suurimad rivaalid Tommy Searle ja Josh Gilbert. Harri võttis esimestel ringidel üles nii hea tempo, et britid temaga kaasa minna ei suutnud ning lõpuks kuulus Kullasele üsna kindel sõiduvõit Searle ees. Kolmandana lõpetas sõidu Gilbert.

Teist sõitu asus juhtima Gilbert, Kullas läks avaringile kolmandana. Harri suutis üsna kiirelt mööduda teisel kohal sõitnud Stuart Edmundsist ja asus jälitama Gilbertit. Britt sõitis teist sõitu väga hästi ja esimestel ringidel sai ta sisse väikese edumaa. Sõidu teises poole hakkas iga ringiga lähemale tulema, kuid finishis oli esimesena ikkagi Gilbert. 2,7 sekundilise kaotusega tuli teisena finishisse Kullas ja kolmandana lõpetas sõidu Edmunds.

Etapi kokkuvõttes kuulus esikoht 47 punktiga Kullasele. Teise koha sai 45 punktiga Gilbert ja kolmanda koha 40 punktiga Searle. Sarja üldarvestuses on liidrikohal 95 punktiga GIlbert. Kullas on 91 punktiga teine ja Edmunds 57 punktiga kolmas.

Kolmas etapp sõidetakse 28-29. mail Lyngi krossirajal

MX1 tulemused

MX1 üldseis

Foto: MX Nationals