Aksel Pärtelpoeg osaleb sel aastal MM-il S1GP Rookie klassis

Aksel Pärtelpoeg (Äksi39Team) astus sel hooajal supermoto kõrgeimasse klassi S1GP ning sõidab esmakordselt kaasa maailmameistrivõistlused Rookie arvestuses.

MM-debüüdi teeb ta sel nädalavahetusel Alcarrase rajal Hispaanias. Võistlusrattaks on varem Euroopa meistrivõistlustel klassis S3 pronksile tõusnud, Husqvarna 450cc FS mootorrattas. Pärtelpoeg tänab kõiki oma toetajaid, kes on sellel tähtsal hooajal talle õla alla pannud.

Alcarrases läheb sel nädalavahetusel rajale mitmeid teisigi eestlasi. S1GP klassis läheb teisele MM-etapile Patrick Pals (TM, L30 Racing TM Factory). Euroopa meistrivõistlustel osalevad aga klassis SMJunior85 Rita-Liisa Mooses (Eesti Motospordi Akadeemia) ja Rasmus Ebelmann (Äksi39Team) ning klassis SMJunior65 Travis Siilak (Motohai) ja Robin Robert Mooses (Eesti Motospordi Akadeemia). 

Tulemustega saab kursis olla S1GP kodulehel: https://www.supermotos1gp.com/