Harri Kullas jätkab Briti meistrivõistlustel teisel kohal

Nädalavahetusel toimus Lyngi krossirajal Briti motokrossi meistrivõistluste kolmas etapp. Harri Kullas teenis etapi kokkuvõttes teise koha ning jätkab teisena ka sarja kokkuvõttes.

Ajasõidus sai Cab Screen Cresent Yamaha meeskonna sõitja Kullas neljanda koha. Kiireimat aega näidanud sarja liidrile Tommy Searlele kaotas Kullas ringi peale ligi 2 sekundiga. Avasõidus võttis Kullas stardi järel liidrikoha enda kätte, talle järgnesid Jake Millward ja Tommy Searle. Sõidu edenedes tõusis Searle teisele kohale ning asus Kullast jälitama. Harri hoidis oma positsiooni aga sõidu lõpuni ning võttis Searle ees magusa esikoha. Kolmandana lõpetas Shaun Simpson.

Teises sõidus asus liidriks aga Searle, tema järel teisele kohale asus Kullas. Harri jälitas liidrit kogu sõidu jooksul, kuid Searlest mööda sõita tal ei õnnestunud. Searle teenis teise sõidu võidu ning sellega ka etapivõidu. Kullas lõpetas sõidu teisena ja Jake Nicholls kolmandana.

Etapi kokkuvõttes teenisid Searle ja Kullas võrdselt 47 punkti, kuid teise sõidu paremus andis etapivõidu britile. Kolmas oli päeva kokkuvõttes 36 punktiga Nicholls. Sarja kokkuvõttes jätkab Kullas teisel kohal, ta kaotab liidrikohal olevale Searlele 14 punktiga. Kolmandal kohal olev Simpson on Harrist maas 20 punktiga.

MX1 tulemused Lyng

MX1 üldseis