Motoringraja Eesti meistrivõistlused algavad 21. mail Porsche Ringil

Tuleval nädalavahetusel, 21.-22. mail toimub Porsche Ringil motoringraja Eesti ja Balti meistrivõistluste esimene etapp, kus on rajal kõik kiired Baltimaade sõitjad.

Klassis Superbike läheb Eesti meistritiitlit jahtima Hanno Velt, kellel see eelmisel aastal tuli loovutada leedulasele Šarunas Pladasele. Tõeliste meeste mängumaale on sel aastal astunud ka B-1200 klassi karikavõitja Rannus Ervin, kes sel hooajal esmakordselt klassis Superbike kätt proovib. Kahjuks on meie ainsal maailmameistrivõistlustel osaleval ringrajasõitjal, Hannes Soomeril samal ajal World Supersport klassi etapp Portugalis Estorili ringrajal, kuid teda loodame kodupubliku ees näha juba 18. juunil toimuval etapil.

Laupäeval, 21. mail on võistlustules kõige väiksemate sõitjate klass MiniGP, tänavasõitjate klass Rahvaliiga ja ajaloolised mootorrattad klassis Classic. Laupäeval algavad treeningsõidud kell 17.20, võistlussõidud kell 18.30.

Pühapäeval on rajal klassid Supersport 300, Supersport 600, B-1200, Superbike, C-600, C-1200 ja Külgvankrid. Treeningute algus on kell 10, võistlussõidud algavad kell 15.

Kõigi Facebookis üritust jaganute vahel loositakse välja sõit külgkorvis Porsche Ringil 22. mail. Loosivõitja kuulutatakse välja reedel, 20. mail kell 12.00. Info Eesti motoringraja meistrivõistluste Facebooki lehel: https://www.facebook.com/EestiRingrada/

Kõigile kaherattalistele ja kuni 12-aastastele lastele on sissepääs tasuta. Ülejäänud külastajatele maksab pilet pühapäeval, 22. mail 10 eurot. Piletid on müügil võistlusel kohapeal.

Meie head koostööpartnerid Hotell Pärnu ja Hotell Strand pakuvad kõigile osalejatele Porsche Ringil toimuvate etappide ajal majutusel soodustusi. Loe lähemalt siit: https://msport.ee/2022/05/16/naudi-ringrajanadalavahetusi-parnus-koos-pere-ja-sopradega/

Kogu info võistluse kohta: https://msport.ee/events/motoringraja-emv-i-ja-balti-mv-i-etapp-2022-porsche-ringil/?occurrence=2022-05-21

Motoringraja EMV kalender 2022

21.-22. mai Porsche Ring, Pärnu
18. juuni Porsche Ring, Pärnu
2.-3. juuli Bikernieki, Läti
30.-31. juuli Alastaro, Soome
3.-4. september Porsche Ring, Pärnu