Harri Kullas tuli Briti MV taas poodiumile

Briti motokrossi meistrivõistluste neljas etapp toimus möödunud nädalavahetusel Canada Heightsi krossirajal. Enne etappi haigusega võidelnud Harri Kullas tuli MX1 klassis kolmandale kohale.

MX1 klassi ajasõidus näitas Harri Kullas viiendat ringiaega. Parim aja sõitis välja tema suurim konkurent tiitliheitluses Tommy Searle, teist aega näitas Shaun Simpson ja kolmandat Josh Gilbert.

Avasõidus tegi Harri suurepärase stardi ja ta asus sõitu juhtima. Mõne ringi järel suutis Searle aga meie mehest mööduda ning Harri langes teisele kohale. Ülejäänud sõidust ajas ta Searlet taga, kuid mööda sõita ei õnnestunud ja Kullas lõpetas sõidu kahe sekundilise kaotusega Searlele teisena. Kolmanda koha võttis Gilbert. Teises sõidus Harri nii head starti ei saanud ja avaringilt tulles oli ta neljandal kohal. Pikka aega ajas ta taga Simpsonit, kellest sõidu keskel lõpuks ka mööduda õnnestus ja Kullas lõpetas sõidu kolmandana. Esikoha teenis taas Searle, teine oli Gilbert.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 42 punktiga kolmandale kohale. Esikoht läks 50 punktiga Searlele ja teine oli 42 punktiga Gilbert. Nelja etapi järel hoiab Kullas sarja 170 punktiga teist kohta. Liider Searle on temast 22 punkti kaugusel. Kolmandal kohal olev Gilbert kaotab Harrile 24 punktiga.

Harri Kullas: “Pärast eelmist etappi Lyngis haigestusin Covidisse ja seetõttu jäi treeningutesse paarinädalane paus. Sõitudes jäi natukene energiast puudu, et esikoha eest võidelda.”

MX1 tulemused

MX1 üldseis