Indrek Mägi tegi Rootsis hooaja parima võistluse

Rootsi motokrossi meistrivõistluste neljas etapp toimus sel nädalavahetusel Helsingborgsis. MX1 klassis osalev Indrek Mägi tegi senise hooaja parima võistluse saavutades kuuenda koha.

Mägi näitas head vormi juba ajasõidus kui ta oma grupis sõitis välja neljanda aja. Parimat aega näidanud Anton Gole´ile kaotas Indrek ringi peale 2 sekundit. Avasõidus Mägi start ebaõnnestus totaalselt ja tal tuli sõidu alustada rivi lõpust. Ta suutis kogu sõidu jooksul positsiooni parandana ja lõpuks õnnestus Indrekul kümnendaks tõusta. Esikoha teenis Danne Karlsson, teine oli Kade Tinker ja kolmas Anton Gole.

Teise sõidu start õnnestus Mägil aga suurepäraselt ja ta võttis sisse neljanda positsiooni. Sõidu alguses suutis ta korraks ka kolmandaks tõusta, kuid tagant tulnud Gole sõitis Indrekust mööda ning ta langes uuesti neljandaks. Seda positsiooni hoidis Mägi kuni sõidu lõpuni. Esikoha teenis Karlsson, teine oli Gole ja kolmas Emil Jönrup.

Etapi kokkuvõttes tuli Mägi 29 punktiga kuuendale kohale. 50 punktiga oli esimene Karlsson, teise koha sai 42 punktiga Gole ja kolmanda koha 36 punktiga Jönrup. Sarja kokkuvõttes tõusis Mägi 105 punktiga kuuendale kohale. Liider on 159 punktiga Karlsson, teisel kohal on 153 punktiga Gole ja kolmandal kohal 134 punktiga Jönrup.

Järgmine etapp sõidetakse 19. juunil.

MX1 tulemused