Harri Kullas näitas MX Nationali kolmandal etapil võimu

Nädalavahetusel toimus Lyngi krossirajal Briti motokrossisarja MX Nationali kolmas etapp. MX1 klassis osalev Harri Kullas võitis ülekaalukalt mõlemad võistlussõidud ning teenis teise etapivõidu. Sarja kokkuvõttes jätkab Kullas liidrina.

Hommikuses ajasõidus oli Kullas neljas, parimat ringiaega näitas Tommy Searle. Esimest võistlussõitu asus Harri stardi järel juhtima ja teistele ta mingit sõnaõigust ei andnud. Ta oli rajal kindlalt kiireim ning võttis esikoha Tommy Searle ees lõpuks koguni 40 sekundilise edumaaga. Kolmandana lõpetas sõidu John Adamson. Teist sõitu asus stardi järel juhtima Searle, Kullas võttis sisse teise positsiooni. Esimesed ringid suutis Searle meie meest enda seljataga hoida, kuid sõidu keskel pani Kullas taas oma paremuse maksma. Ta möödus Searlest ning kui britt korra külje maha pani oli esikoha saatus otsustatud. Harri võttis esikoha Searle ja Brad Toddi ees.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 50 punktiga esimeseks. Teise koha sai 44 punktiga Searle ja kolmanda koha 38 punktiga Todd. Sarja kokkuvõttes on Kullas 141 punktiga liider. Teisel kohal on 95 punktiga Josh Gilbert ja kolmandal kohal 94 punktiga Searle.

Kogu võistluspäeva saab täies pikkuses järele vaadata siit.

MX Pro tulemused Lyng

MX1 üldseis