Motoringraja Eesti MV teisel etapil Porsche Ringil saab kaasa elada MM-il võistlevale Hannes Soomerile

Juba sel nädalavahetusel, 18.-19. juunil toimub Audrus Porsche Ringil motoringraja Eesti meistrivõistluste teine etapp “Suur Võidusõit”. Viimastel aastatel traditsiooniliselt koos autode võidusõiduga peetud suurüritusel saab teiste seas kaasa elada ka MM-il võistlevale Hannes Soomerile.

Kahe päeva jooksul on rajal seitse atraktiivset mootorrataste ja kaks põnevat autode klassi.

Võistlusel antakse lisaks tavapärastele poodiumikohtadele välja hulgaliselt eriauhindu, näiteks mõlema päeva erilisema soorituse tegijat toetab kütusega Terminal Oil, omalt poolt paneb eksklusiivse kella välja Eesti kellatootja AEGAON ning eriauhindu on teisigi.

Eksklusiiv: Hannes Soomer track walk!

Pühapäeva, 19. juuni hommikul kell 8 viib Supersport klassis maailmameistrivõistlustel osalev Hannes Soomer kõik huvilised Porsche Ringile jalutama ja rada tutvustama ning räägib põhjalikult lahti selle, mida ja kuidas ta raja juures vaatab, et sõidus kiire olla. Samal päeval on Soomer ainsat korda sel hooajal kodumaal ka stardis ja seda klassis Superbike.

Laupäeval on rajal klassid C600, C1200 ja Vihurmoto Rahvaliiga. Kvalifikatsioonid algavad laupäeval kell 17:12, võistlussõidud kell 18:15. Pühapäeval on võistlustules klassid B1200, Supersport 300, Superstock 600, Superbike, Formula Historic (autod), Superkross (autod). Vabatreeningud algavad kell 10:00, võistlussõidud kell 15:10.

Kõigile kaherattalistele ja kuni 12-aastastele lastele on sissepääs tasuta. Ülejäänud külastajatele maksab pilet pühapäeval, 19. juunil 10 eurot. Piletid on müügil võistlusel kohapeal.

Võistluse info EMF-i lehel: https://msport.ee/events/motoringraja-emv-ii-etapp-suur-voidusoit/?occurrence=2022-06-196

Võistlussõitudest pühapäeval toimub ka videoülekanne: https://sport.television.ee/live/1029