Harri Kullas tuli Briti MV etapil 2. kohale

Briti motokrossi meistrivõistluste sari jätkus nädalavahetusel Blaxhalli krossirajal. MX1 klassis tegi ilusa võistlus Harri Kullas, kes sai etapi kokkuvõttes teise koha. Sarja kokkuvõttes vähendas Kullas liidriga vahet ja jätkab teisel kohal.

Ajasõidus kolmanda koha saanud Kullas, võttis esimeses sõidus stardi järel liidrikoha enda kätte ja seda ta kuni sõidu lõpuni kordagi käest ei andnud. Teisena lõpetas sõidu Shaun Simpson ja kolmandana AMA motokrossi sarja esimestel etappidel laineid löönud Josh Gilbert. Sarja liider Tommy Searle lõpetas sõidu neljandana. Teises võistlussõidus tegi parimas stardi Simpson, kes kiirelt ka oma teed läks ning sõidu võitis. Stardi järel kolmas olnud Kullas suutis sõidu alguses Searlest mööduda ning sõidu teisena lõpetada. Searle lõpetas sõidu kolmandana.

Etapi kokkuvõttes teenisid Simpson ja Kullas võrdselt 47 punkti. Teise sõidu paremus andis esikoha Simpsonile. Kolmas oli 38 punktiga Searle. Sarja kokkuvõttes on esikohal 183 punktiga Searle. Kullas vähendas vahe liidriga 13 punktile. Kolmas on Simpson, kes kaotab liidrile 28 punktiga.